Stille Odense

Peter Olesen og fotograf Henrik Bjerregrav arbejder pt på bogen “Stille Odense”, der efter planen skal udkomme i foråret 2019.
Flere har sagt til Peter Olesen: Jamen, der er da ingen stille steder i den støjplagede by. Og de kan lige tro nej, kan de: Der er masser af herlige stillesteder overalt i Odense, ikke mindst langs åen. Godt nok bygges der med en del støj en stor, ny bydel oven på den gamle, misforståede Thomas B. Thriges Gade, men søg bare væk derfra og så skal I se løjer. Siden Peter Olesen forlod sin uddannelsesby Odense i 1972, er der virkelig skabt herlige afgangsforhold til og langs den dejlige Odense Å. Og ellers vises der rundt til Kongens Have, Oluf Bagers Gaard, Lotzes Have under forvandling, Sortebrødre Torv, Nedergade, “De hemmelige haver” ved Christiansgade, Odense Adelige Jomfrukloster, Eventyrhaven, Klosterhaven, Flakhaven, Brandts Klædefabrik, Gerdas Minde, Ansgar Anlæg, Assistens Kirkegård, Munkemose, Godthåbsparken, Professor Labris Plads, Thriges Have, Borgerhusparken, Løveparken, Fredens Kirkegård og Fredens Anlæg, Odense Havnebad og Byens Ø.

Kom ikke her og sig, at det ikke vrimler med stille-muligheder i Odense.
Peter Olesen har elsket at pege de bedste ud. Og håber på samme succes med den bog, “Stille Odense”, som med “Stille København”, der udkom i 2016, en bog, der viste sig at ramme plet og opfylde et behov for mennesker, der trænger til ro i hovedet midt i en travl hverdag i en større, støjfyldt by.
Man kan roligt glæde sig!

 

← Tilbage til Bøger